شیشه فر از اجزای بسیار مهم در فر است که تولید آن نیاز به دقت و مهارت دارد که از این جهت تولید کنندگان شیشه از مسئولیت بزرگی در هنگام تولید و ارائه محصولات با کیفیت دارند.
شیشه فر چیست؟
شیشه فر، نوعی شیشه است که مقاوم به دمای بالا و حرارت است که در قسمت جلویی فر قرار میگیرد. این شیشه بر عملکرد و ایمنی دستگاه تاثیر میگذارد و علاوه بر اینکه یک سد حرارتی میباشد تا گرما از داخل به بیرون منتقل نشود امکان مشاهده وضعیت غذا درون فر را نیز فراهم میکند.
تولید شیشه ای که بتواند دمای ۳۰۰ تا ۵۰۰ درجه سانتیگراد را تحمل کند به فرایند پیچیده و تخصصی نیاز دارد. تولید کنند های حرفهای، شیشه فر را با استفاده از فناوریهای نوین مانند چاپ سرامیکی، برش CNC، تمپرینگ حرارت تولید میکنند که هم ایمن، هم مقاوم و هم زیبا باشد.
تولید کننده خوب باید ویژگیهایی داشته باشد که شامل موارد زیر است:
- استانداردهای ایمنی بین المللی: شیشه فر باید مطابق با استانداردها تولید شود تا از شکستگی ناگهانی یا ترک خوردگی در دمای بالا جلوگیری کند.
- پایداری در برابر شوک حرارتی: شیشه باید در برابر تغییرات ناگهانی دما مقاوم باشد یعنی اگر روی شیشه داغ، آب سرد ریخته شود ترک نخورد.
- سفارشی سازی: برندهای معتبر معمولاً نیاز به طراحیهای خاص دارند. تولید کنندهای که بتواند محصولات خود را سفارشی تولید کند در بازار رقابتی موفقتر خواهد بود.
سخن پایانی
شیشه فر نه تنها باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد بلکه باید زیبایی را نیز به آشپزخانه ببخشد که نحوه تولید آن تاثیر بسیار زیادی در کیفیت و عملکرد فر دارد در هنگام خرید فر باید به فروشنده شیشه فر دقت نمایید تا از کیفیت شیشه اطمینان حاصل نمایید که فروشگاه تعمیرچی یکی از فروشگاههای معتبر در این حیطه است که میتوانید شیشههای مورد نظر خود را خریداری نمایید.